Tradeinterop lanceert ‘De e-facturatie podcast’

De digitalisering van financiële processen neemt in rap tempo toe. Het is dan ook niet de vraag óf e-facturatie de standaard wordt, maar wanneer. In ‘De e-facturatie podcast’ worden luisteraars bijgepraat over alles wat met e-facturatie te maken heeft.

Iedere organisatie komt vroeg of laat in aanraking met e-facturatie. Wie een factuur wil sturen naar de Rijksoverheid is bijvoorbeeld verplicht een e-factuur te sturen en steeds meer grote organisaties verlangen in plaats van een pdf- een e-factuur van hun leveranciers. De voordelen van het ontvangen van e-facturen zijn groot, dus maken steeds meer bedrijven deze overstap.

Podcast over e-facturatie

Om luisteraars over e-facturatie te informeren en inspireren, lanceert tradeinterop ‘De e-facturatie podcast’. Samen met experts en pioniers bespreken we e-facturatie in de praktijk, kijken we naar de toekomst en wordt besproken welke ontwikkelingen en innovaties het speelveld beïnvloeden.

In de eerste aflevering gaat Martine Hauwert in gesprek met Justin de Jager (Open Peppol en de Rijksoverheid), Joost van den Hondel (Nederlandse Peppolautoriteit) en Jaap Jan Nienhuis (tradeinterop). Zij bespreken wat e-facturatie is, hoe e-facturen worden uitgewisseld en welke rol de overheid hierin speelt.

Deze eerste aflevering is vanaf nu te beluisteren op onze website, Spotify, Apple Podcasts of Soundcloud.

De e-facturatie podcast aflevering 1

Gerelateerde berichten