WIJ HELPEN U GRAAG VERDER MET

Kennis & Support voor e-facturatie & e-procurement

Wij hebben veel ervaring op het gebied van e-facturatie en e-procurement. We delen onze kennis graag met u. Dat doen wij op de volgende manieren.

In onze blogartikelen leest u alles over wat er komt kijken bij e-facturatie en e-procurement. Van het verzenden van uw eerste e-factuur, tot het onboarden van al uw leveranciers. We geven tips en houden u natuurlijk ook op de hoogte van het laatste nieuws binnen ons vakgebied.

In onze podcast nemen wij u mee in de wereld van e-facturatie. Samen met experts en pioniers bespreken we e-facturatie in de praktijk, kijken we naar de toekomst en bespreken we welke ontwikkelingen en innovaties het speelveld beïnvloeden.

Wij hebben diverse whitepapers geschreven over onderwerpen die betrekking hebben op e-facturatie en e-procurement. In de whitepapers vindt u uitgebreidere informatie, een plan van aanpak, tips & tricks.

Onze whitepapers zijn gratis te downloaden.

Om specifieke onderwerpen te belichten organiseert tradeinterop ook weleens webinars. Ons laatste webinar richt zich bijvoorbeeld specifiek op e-facturatie in het Verenigd Koninkrijk.

Heeft u vragen over het gebruik van het e-facturatieportaal? Dan kunt u hiervoor terecht op onze support website. U vindt daar antwoord op de meest gestelde vragen en handleidingen met screenshots en video’s.

Heeft u andere vragen, dan kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier.