drempelloos e-factureren

Accountancy

E-facturatie voor accountants- en administratiekantoren

Het verwerken van papieren- en PDF facturen kost veel tijd. Bij het gebruik van scan-en-herken oplossingen wordt tijd bespaard, maar ook dan dienen facturen te worden gecontroleerd en gecorrigeerd. Met e-facturatie is dat niet meer nodig. E-facturen die uw klanten ontvangen, kan uw kantoor meteen verwerken. Naast een grote tijdbesparing verkleint dit ook de kans op fouten en fraude.

Tradeinterop maakt e-factureren drempelloos. U hoeft niet langer in te loggen op externe portals en u hoeft niet afhankelijk te zijn van de opties die een softwarepakket biedt op het gebied van e-facturatie.

Drempelloos e-factureren in verschillende financiële softwarepakketten

Tradeinterop helpt steeds meer financiële softwarepakketten om hun klanten beveiligd en drempelloos te laten e-factureren. Wij bieden softwarepakketten software waarmee zij in staat zijn hun gebruikers native in de software te laten e-factureren. Er wordt gebruik gemaakt van het beveiligde Peppol-netwerk en gebruikers hoeven niet langer in te loggen op een extern platform.

Maken uw kantoor en uw klant gebruik van een van onderstaande softwarepakketten, dan hoeven e-facturen niet langer te worden opgehaald bij externe platformen.

E-factureert uw klant nog niet? Dan kunt u hem daarop attenderen en bewust maken van de voordelen die het hen biedt.

drempelloos e-factureren
E-facturatie voor accountants- en administratiekantoren

Altijd in controle met een eigen e-facturatie koppeling op Peppol

Niet alle financiële softwarepakketten zijn in staat om te e-factureren, zeker niet zonder gebruik te hoeven maken van een extern platform.

Tradeinterop is Peppol Access Point provider en sluit uw kantoor direct aan op het Peppol-netwerk. Hierdoor bent u niet langer afhankelijk van de e-facturatie mogelijkheden van de verschillende softwarepakketten die binnen uw organisatie worden gebruikt. Uw organisatie is zelf in controle en dankzij de directe koppeling met uw software kunt u drempelloos e-factureren vanuit uw software. Een extern platform is daarom niet nodig.

Ook beveiligd e-factureren voor kleinere accountants- en administratiekantoren

Een eigen aansluiting op Peppol is in veel gevallen het meest interessant voor middelgrote en grote accountants- of administratiekantoren.

Is uw kantoor nog niet helemaal klaar voor een eigen aansluiting, maar wilt u uw zzp- en mkb klanten wel graag de mogelijkheid bieden om beveiligd te e-factureren via dit netwerk? Dat kan via het tradeinterop platform. Hiermee biedt u ook klanten die niet kunnen e-factureren via hun software, de mogelijkheid om e-facturen te versturen zonder dat ze hoeven over te stappen op andere financiële software.

Wilt u hier meer over weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier.

veilig e-factureren
Kunnen wij u helpen?

Wij horen graag van u!

=