wij helpen u uw data veilig te houden

Veiligheid bij tradeinterop

Het spreekt voor zich dat de veiligheid van uw data bij ons topprioriteit heeft. Wij zijn daarom ISO 27001 gecertificeerd en wij zijn aangesloten op het beveiligde Peppol netwerk.

Peppol

Peppol is een beveiligd netwerk van ERP-, accounting en e-facturatie softwarepakketten. Via Peppol worden facturen en orders veilig en betrouwbaar uitgewisseld. Dit gebeurt op basis van een XML standaard (UBL).

Tradeinterop is direct aangesloten op het Peppol netwerk als gecertificeerd Access Point. Hierdoor kunt u via tradeinterop eenvoudig, veilig en betrouwbaar facturen en orders uitwisselen met overheden en bedrijven in Nederland en het buitenland.

Veilige infrastructuur

De infrastructuur die tradeinterop gebruikt, wordt gehost door Amazon Web Services. Deze infrastructuur voldoet aan de hoogste beveiligingseisen, waaronder PCI-DSS en ISO 27001.

PCI-DSS is een internationale beveiligingsstandaard, opgesteld door de PCI Security Standards Council, om betaalgegevens goed te beveiligen, op te slaan en verwerken. Daarnaast is de infrastructuur ISO 27001 gecertificeerd en voldoet daarmee aan de internationale standaard van informatiebeveiliging.

Amazon web services

ISO 27001 gecertificeerd

Tradeinterop is zelf ook ISO 27001 gecertificeerd. Met deze ISO certificering tonen wij aan dat onze bedrijfsprocessen en informatiebeveiliging op orde zijn en dat onze werkwijze gericht is op continue beheersing en verbetering van de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van (klant)informatie.

De geldigheid van onze ISO certificering is drie jaar. Tussentijds vinden audits plaats door de geaccrediteerde organisatie Brand Compliance.

tradeinterop_ISO_27001_certified