wij helpen u uw data veilig te houden

Veiligheid bij tradeinterop

Het spreekt voor zich dat de veiligheid van uw data bij ons topprioriteit heeft. Wij zijn daarom aangesloten op het Europese beveiligde peppol netwerk. Ons platform is PCI-DSS en ISO 27001 gecertificeerd en onze bedrijfsprocessen worden periodiek geaudit volgens de ISAE 3402 richtlijnen.

Peppol

Peppol is het Europese beveiligde netwerk van ERP-, accounting en e-facturatie softwarepakketten, dat het mogelijk maakt om facturen en orders veilig en betrouwbaar tussen die pakketten uit te wisselen op basis van een XML standaard (UBL).

Tradeinterop is direct aangesloten op het Peppol netwerk als Access Point. Hierdoor kunt u via tradeinterop eenvoudig, veilig en betrouwbaar facturen en orders uitwisselen met bijvoorbeeld de Nederlandse overheid en bedrijven door heel Europa.

tradeinterop PEPPOL Access Point provider

PCI DSS en ISO 27001

De infrastructuur die tradeinterop gebruikt, wordt gehost door Amazon Web Services.

Deze infrastructuur voldoet aan de hoogste beveiligingseisen, waaronder PCI-DSS en ISO27001.

PCI DSS is een internationale beveiligings-standaard, opgesteld door PCI Security Standards Council, om betaalgegevens goed te beveiligen, opslaan en verwerken.

Daarnaast is de infrastructuur ISO 27001 gecertificeerd en voldoet daarmee aan de internationale standaard van informatiebeveiliging.

Amazon web services

ISAE 3402 type II

Tradeinterop beschikt over een ISAE 3402 type II verklaring voor haar beheersprocessen. Deze verklaring geeft zekerheid dat tradeinterop haar processen voor ontwikkeling, beheer en ondersteuning op een professionele en gestructureerde manier uitvoert.

Om aan te tonen dat wij voldoen aan de ISAE 3402 eisen, wordt regelmatig een audit uitgevoerd door een extern bureau.

tradeinterop ISAE 3402 type 2 gecertificeerd