wilt u uw processen optimaliseren?

E-facturatie met uw ERP software

Is uw organisatie al bezig met e-facturatie? Hoewel het twee hele verschillende processen betreft, omvat de term e-facturatie zowel het verzenden van e-facturen als het ontvangen ervan. Een overstap naar e-facturatie komt vaak voort uit de wens om de processen omtrent inkomende facturen te optimaliseren of wordt juist getriggerd door klanten die vragen om e-facturen.

E-facturen (en e-orders) verzenden met uw ERP software

Organisaties krijgen steeds vaker te maken met verzoeken om e-facturen aan te leveren. Veel ERP- en op maat gemaakte software en processen kunnen echter niet zomaar gewijzigd worden.

Toch hoeft e-facturatie ook dan niet ingewikkeld te zijn. Wij helpen u e-factureren met uw bestaande software en maken gebruik van de mogelijkheden die de software biedt.

Veiligheid speelt een steeds belangrijkere rol, ook op het gebied van documentuitwisseling. E-facturen, e-orders en elektronische pakbonnen worden veelal beveiligd uitgewisseld via het Peppol netwerk. Wij zetten het formaat van uw facturen om naar het Peppol-formaat en verzenden uw facturen via Peppol naar uw klanten.

Wij ondersteunen vele formaten, waaronder UBL, DICO (SALES en INSBOU), SETU, Energie eFactuur, UN/CEFACT, iDOC en FatturaPA.

E-facturen verzenden
Vergadering statistieken e-facturatie

E-facturen (en e-orders) ontvangen

Met het ontvangen van e-facturen kunt u grote stappen maken in het optimaliseren van uw factuurverwerkingsprocessen.

Facturen hoeven niet meer handmatig te worden ingevoerd of gecorrigeerd. Dit levert niet alleen veel tijdwinst op, maar voorkomt ook fouten door handmatige handelingen.

E-facturatie biedt uitgebreide mogelijkheden om de kwaliteit van inkomende facturen te verhogen, bijvoorbeeld door het toepassen van validaties en verrijkingen.

Doordat e-facturen direct worden verwerkt heeft u altijd realtime inzicht in de status van uw inkomende (en uitgaande) facturen. Dit biedt weer mogelijkheden tot verdere procesoptimalisaties.

Wilt u uw facturen via het beveiligde Peppol-netwerk ontvangen? Geen probleem. Wij maken dit mogelijk en zorgen ervoor dat de e-facturen worden omgezet naar het formaat dat uw software kan verwerken.

Wat uw e-facturatie wensen ook zijn

Wij sluiten u aan

Hoe wilt u aansluiten op e-facturatie met uw ERP software?

Full service e-facturatieplatform

Bent u op zoek naar een full service oplossing voor het verzenden en ontvangen van uw e-facturen?

Bekijk dan de uitgebreide mogelijkheden van ons full service e-facturatieplatform.

Peppol Access Point as a Service

Bent u op zoek naar flexibiliteit in uw e-facturatieoplossing en wilt u een eigen aansluiting op het beveiligde Peppol netwerk?

Bekijk van de mogelijkheden van ons Peppol Access Point as a Service (APaas).

Kunnen wij u helpen?

Wij horen graag van u!

=