starten met de digitale transformatie van uw inkoop- en facturatieprocessen?

tradeinterop consulting

klaar voor de volgende stap

Digitale transformatie van het inkoop- en facturatieproces

Het internet heeft ervoor gezorgd dat bedrijven hun processen in hoog tempo hebben gedigitaliseerd. Communicatie verloopt veelal digitaal, data wordt vaak digitaal opgeslagen en software draait steeds vaker in de cloud.

Een van de laatste bedrijfsprocessen die op het punt staan om fundamenteel te veranderen is het proces van handel doen. Werkzaamheden die nu vaak nog handmatig worden uitgevoerd, worden in rap tempo geautomatiseerd.

Is uw organisatie al klaar voor de digitale transformatie van uw inkoop- en facturatieprocessen? Wij ondersteunen u bij het in kaart brengen van uw wensen, organisatie en mogelijkheden. Op basis van onze kennis en jarenlange ervaring adviseren wij u over de beste strategie.

digitale transformatie inkoopproces
tradeinterop procurement template

Vragen die een goed antwoord vereisen

E-factureren wordt steeds laagdrempeliger en e-ordering komt ook in beeld. Veel organisaties worstelen met belangrijke vragen zoals:

  • Welke ontwikkelingen zijn er op het gebied van e-facturatie en e-ordering en welke zijn relevant voor mij?

  • Welke oplossingen zijn er in de markt om dit vorm te geven en hoe verhouden die zich tot elkaar en tot ons bestaande software landschap?

  • Hoe implementeer ik de gekozen oplossing op een goede manier binnen onze organisatie?

  • Hoe krijg ik leveranciers en klanten mee in het omarmen van efficiëntere manieren van zaken doen?

Tradeinterop consulting helpt u verder met..

E-procurement &
e-facturatie

Wij geven inzicht in de laatste ontwikkelingen op het gebied van digitalisering van het inkoop- en facturatieproces en helpen u een roadmap te ontwikkelen voor uw digitale transformatie strategie.

Technologie & functionaliteiten

Wij brengen samen met u in kaart en adviseren u over welke functionaliteiten en technologieën het beste passen bij uw ambities om uw bedrijfsprocessen te digitaliseren.

Onboarding

Wij helpen u met het formuleren van een aanpak (en de uitvoering hiervan) om uw klanten en/of uw leveranciers mee te nemen in uw digitale transformatie project.

Jaap Jan Nienhuis - tradeinterop

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem dan contact op met e-procurement expert en consultant Jaap Jan Nienhuis

  • E-mailadres
    jaapjan.nienhuis@tradeinterop.com
  • Telefoonnummer
    +31 6 4102 1366