Klantcase e-facturatie met Nokavision en Cannock

Afgelopen week hebben wij weer een mooie klantcase mogen publiceren. Deze keer vertellen we u graag meer over de samenwerking met Nokavision en Cannock op het gebied van e-facturatie. In deze klantcase komen Thijs Wolvers, sales director bij Nokavision en Raoul Jonkers, supplier performance manager bij Cannock aan het woord.

Cannock maakt gebruik van de software van Nokavision om al hun klantcommunicatie te standaardiseren. Cannock heeft een klant die graag wilde overstappen op Peppol. Jonkers (Cannock): ‘In eerste instantie hebben we toen zelf een oplossing gebouwd waarvoor we ook het onderhoud verzorgden. Alleen, dat was veel bewerkelijker dan we dachten. Er veranderde namelijk elke week wel iets aan de regelgeving en aanverwante eisen. Bovendien zijn er allerlei uitzonderingen en volgen de ontwikkelingen elkaar in razend tempo op.’ Op zoek naar een oplossing vroegen ze advies bij Nokavision.

Nokavision en Cannock

Nokavision werkt op het gebied van e-facturatie al langer samen met tradeinterop en gezamenlijk ontwikkelden ze een XML-interface die naadloos aansluit op de software van Nokavision, waar Cannock gebruik van maakt. Jonkers (Cannock): ‘Wat zich achter de interface afspeelt, onder de motorkap, is voor ons alleen in essentie van belang. Waar het om gaat is dat alles vlekkeloos verloopt en dat het ons veel minder tijd vergt.’ Voor Nokavision is e-facturering niet hun core business, maar ze hebben wel klanten die net als Cannock baat hebben bij het implementeren van e-facturatie in de customer communication management-oplossing die zij voor hen hebben ingericht. Wolvers (Nokavision) vertelt: ‘Dat is voor ons een essentiële meerwaarde die wij onze klanten willen aanbieden. Vanwege de expertise van tradeinterop hebben we het volste vertrouwen dat onze klanten blij zijn met het uiteindelijke resultaat.’
 
De volledige klantcase met Nokavision en Cannock leest u hier.

Gerelateerde berichten