een overzicht van…

Onze oplossingen

Wij helpen organisaties met e-factureren en e-procurement. Iedere organisatie is anders en daarom hebben wij verschillende oplossingen die voorzien in de behoeften van de betreffende organisatie.


Met het tradeinterop e-facturatieportaal kunnen uw leveranciers e-facturen maken en verzenden. Het portaal is vooral geschikt voor leveranciers die een laag factuurvolume hebben of voor partijen die gebruik maken van financiële software die geen e-factuur kan versturen.

Het full-service e-facturatieplatform is met name geschikt voor organisaties die op zoek zijn naar een totaaloplossing op het gebied van het ontvangen en/of verzenden van e-facturen. Onze full-service oplossing voorziet onder andere in formaatconversie, aansluiting op Peppol, validatie en verrijking van facturen.

Voor organisaties die zelf willen aansluiten op het beveiligde Peppol netwerk en op zoek zijn naar een flexibele oplossing, waarbij ze zelf in controle blijven, bieden wij Peppol Access Point as a Service aan.

Wij zorgen ervoor dat de koppeling met Peppol up-to-date blijft.

Wij kunnen ieder ERP-pakket dat een XML kan genereren aansluiten op Peppol. SAP software hanteert een eigen formaat e-factuur, de iDoc.

Speciaal voor organisaties die SAP software gebruiken, hebben wij een SAP2Peppol koppeling gebouwd. Hiermee kunnen ze direct vanuit SAP e-factureren via Peppol.

E-facturen kunnen ontvangen is één ding, maar om de voordelen van e-facturatie ook echt te benutten wilt u natuurlijk dat zoveel mogelijk leveranciers u e-facturen sturen. Met het tradeinvite activatie platform ondersteunen wij organisaties bij het onboarden van hun grote én kleine leveranciers.

Om goed te kunnen sturen op verdere procesoptimalisatie is informatie nodig. Onze tradeinsights oplossing helpt organisaties bij het inzichtelijk maken van het volledige factuurverwerkings proces. Hiermee kan de kwaliteit van de factuurstromen worden verbeterd en kunnen processen verder worden geoptimaliseerd.

Is uw organisatie klaar voor de digitale transformatie van uw inkoop- en facturatieprocessen? Wij ondersteunen u bij het in kaart brengen van uw wensen, organisatie en mogelijkheden. Op basis van onze kennis en jarenlange ervaring adviseren wij u over de beste strategie.

LEES ALLES OVER HET SUCCESVOL MANAGEN VAN UW E-FACTURATIE PROJECT

Whitepaper Samenwerken3

LEES ALLES OVER E-FACTUREREN VIA HET BEVEILIGDE PEPPOL-NETWERK

E-factureren met Peppol

WILT U ALLES WETEN OVER E-FACTUREREN EN HET ONBOARDEN VAN UW LEVERANCIERS?

Download gratis onze whitepapers