hoe ziet een traject met tradeinterop eruit en wat zijn de ervaringen van onze klanten?

Onze klanten vertellen

Nokavision en Cannock

‘Specifieke kennis van tradeinterop verhoogt efficiency e-factureren’


Sales director Thijs Wolvers van Nokavision en supplier performance manager Raoul Jonkers van Cannock vertellen over de samenwerking met tradeinterop en welke meerwaarde hen dit biedt.

Exact partner tradeinterop

‘E-factureren is over een jaar of vijf de nieuwe realiteit’


Kuno Klumpers, Remko Weijers en Koen Baron, alle drie werkzaam bij Exact, vertellen over hun ervaringen met e-factureren via Peppol, hun relatie met tradeinterop en blikken vooruit op de toekomst van e-factureren.

Klantcase CitizenM

‘Het aantal automatisch geboekte facturen per week is ruim verdubbeld’


Met hotels over de hele wereld gaat er voor citizenM veel tijd zitten in internationale compliance. Dennis Nap, Team leader Tech Centralisation bij citizenM vertelt over veiliger e-factureren via Peppol en landspecifieke systemen.

Moneybird

Voor e-mail hebben we een dienstverlener die het mailverkeer voor ons afhandelt en dat wilden we voor Peppol ook’

Joost Diepenmaat, co-founder van Moneybird, vertelt hoe zij via tradeinterop hun software hebben aangesloten op Peppol en hoe ze daarmee e-facturatie eenvoudig maken voor hun gebruikers.

Attero logo

‘We kregen steeds meer verzoeken van gemeentelijke klanten om facturen elektronisch aan te leveren’

Een groot deel van de klanten van Attero bevindt zich in het overheidssegment. Döne Savas, functioneel specialist bij Attero, vertelt hoe en waarom zij met hun SAP software zijn aangesloten op het Peppol-netwerk.

Podcast tradeinterop

Beluister ook de e-facturatie podcast met gasten van Exact, citizenM, Moneybird, maar ook UWV en de Rijksoverheid

We nemen u mee in de wereld van e-facturatie. Samen met experts en pioniers bespreken we e-facturatie in de praktijk, kijken we naar de toekomst en bespreken we welke ontwikkelingen en innovaties het speelveld beïnvloeden.