WIJ HELPEN U GRAAG VERDER MET

Podcasts over e-facturatie

De digitalisering van financiële processen neemt in rap tempo toe. Het is dan ook niet de vraag óf e-facturatie de standaard wordt, maar wanneer. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw organisatie daar klaar voor is?

In onze podcast nemen wij u mee in de wereld van e-facturatie. Samen met experts en pioniers bespreken we e-facturatie in de praktijk, kijken we naar de toekomst en bespreken we welke ontwikkelingen en innovaties het speelveld beïnvloeden.

de e-facturatie podcast

Beluister deze aflevering hier of in uw favoriete podcast-app

Aflevering 2

Steeds meer ERP- en boekhoudpakketten kunnen e-factureren via het beveiligde Peppol-netwerk. In deze aflevering gaat Martine Hauwert met Jaap Jan Nienhuis (e-facturatie expert bij tradeinterop) en Joost Diepenmaat (Co-founder en COO bij Moneybird) in gesprek over de rol van softwarepakketten bij het ontstaan en de adoptie van Peppol.

Joost deelt zijn visie op Peppol en licht toe waarom hij vindt dat ieder ERP- en boekhoudpakket een aansluiting op Peppol zou moeten hebben. Ook deelt hij hoe Moneybird e-factureren gemakkelijk maakt voor haar gebruikers.

Beluister deze aflevering hier of in uw favoriete podcast-app

Aflevering 1

Wat is e-facturatie en waarom is het belangrijk? Hoe worden e-facturen eenvoudig en veilig uitgewisseld en welke rol speelt de overheid hierin?

In deze aflevering gaat Martine Hauwert hierover in gesprek met Jaap Jan Nienhuis (e-facturatie expert bij tradeinterop), Justin de Jager (bestuurslid bij Open Peppol en vertegenwoordiger bij de Rijksoverheid als eindgebruiker) en Joost van den Hondel (Beleidsadviseur bij de Nederlandse Peppolautoriteit).

Wanneer u zich via uw podcast-app abonneert op ‘De e-facturatie podcast’, ontvangt u bericht zodra de nieuwe aflevering live is.