wij helpen u optimaal te profiteren van de voordelen van e-facturatie

Tradeinvite; dè oplossing voor leveranciersonboarding

Uw leveranciers laten overstappen op e-facturatie

Kan uw organisatie e-facturen ontvangen? Dan is het tijd om uw leveranciers te laten overstappen op e-facturatie. Waarom de hulp van tradeinterop inschakelen?

  • Wij hebben de juiste expertise in huis

  • Onze tooling maakt de overstap voor uw leveranciers eenvoudig

  • Wij dragen onze kennis aan u over, zodat u klaar bent voor de toekomst

efacturatie_onboarding_eprocurement_blog

Wat is tradeinvite?

Met tradeinvite helpen wij u bij het onboarden van uw leveranciers op e-facturatie. Hiervoor gebruiken wij ons platform, de door ons zelf ontwikkelde Onboarding Manager en de ruime ervaring die we inmiddels hebben opgedaan op het gebied van leveranciersonboarding.

Strategie bepalen

Wij starten met het maken van een analyse van uw leveranciers en de kanalen die uw organisatie beschikbaar heeft voor het ontvangen van e-facturen. Op basis daarvan bepalen we samen de interne- en externe strategie voor het onboarden van uw leveranciers.

E-facturen ontvangen

Wij helpen uw leveranciers om gemakkelijk e-facturen in te sturen. Wij converteren hun e-facturen namelijk naar het formaat dat uw software gebruikt en leveren de e-facturen op de gewenste manier aan (bijvoorbeeld via Peppol). Kan een leverancier niet e-factureren? Dan kan er eenvoudig een e-factuur worden gemaakt in ons e-facturatieportaal.

Training van medewerkers

Wij helpen uw organisatie bij het onboarden van uw leveranciers. We doen dit niet alleen vóór u, maar ook mét u. Het onboarden van leveranciers is namelijk een doorlopend proces.

Gedurende het traject dragen wij onze kennis over door middel van workshops en trainingen. Het doel hiervan is dat uw organisatie op termijn zelf de onboarding van leveranciers kan overnemen. Hierdoor is uw organisatie zelf in staat om op een efficiënte manier leveranciers te onboarden, bouwt u interne expertise op en behoudt uw organisatie zelf de controle.

OnboardingManager

Onboarding Manager

Onze Onboarding Manager maakt het onboarden van leveranciers een stuk eenvoudiger:

Nodig al uw leveranciers uit: Nodig niet alleen uw grote leveranciers uit, maar ook de kleinere. Heeft u veel leveranciers? U kunt de e-mails ook in verschillende batches versturen.

Informatie op maat: Ondersteun uw leveranciers met de juiste informatie en in de stijl die past bij uw organisatie.

Reminders versturen: De leveranciers die de e-mail niet hebben geopend stuurt u eenvoudig reminders.

Monitor de resultaten: In het dashboard ziet u realtime hoe uw e-mailcampagnes presteren. Bekijk de opens, clicks en bounces en optimaliseer waar nodig meteen uw campagnes.

Dashboard tradeinvite

MEER WETEN OVER TRADEINVITE?

Neem gerust contact met ons op!

=