Tradeinterop bij Exact Live

Afgelopen week heeft tradeinterop collega Jaap Jan tijdens een Exact Live Talkshow verteld over e-facturatie en het doel e-facturatie eenvoudig te maken voor eindgebruikers.

Voor het antwoord op die vraag beginnen we bij Peppol. Peppol is een Exact Live vond dit jaar voor het eerst digitaal plaatst. Deelnemers konden zich voor- en tijdens het evenement inschrijven en online aan de sessies deelnemen. Tijdens een sessie met Tom van Beers (Exact) en Stephanie Sahulata (DuurzaamNL) mocht Jaap Jan vertellen over e-factureren via Peppol.

Exact en Peppol

Tradeinterop verzorgt de aansluiting van Exact op het Peppol netwerk en maakt het mogelijk dat Exact gebruikers eenvoudig e-facturen kunnen verzenden en ontvangen.

Net als Jaap Jan zelf, is Exact vanaf het begin betrokken geweest bij Simplerinvoicing met als doel e-facturatie in ERP- en boekhoudsoftware mogelijk te maken. Er zijn in de tussentijd vele stappen gezet en Simplerinvoicing is inmiddels overgegaan in de Nederlandse Peppolautoriteit.

Natuurlijk wordt er ook vooruit gekeken en licht Jaap Jan een tipje van de sluier op over de ontwikkelingen die er de komende jaren aankomen.

Bent u softwareleverancier en wilt u uw software ook aansluiten op Peppol? Neem dan contact met ons op of download ons whitepaper.

Gerelateerde berichten