SnelStart realiseert directe aansluiting op Peppol met oplossing van tradeinterop

snelstart peppol


Boekhoudprogramma SnelStart biedt haar ruim 65.000 gebruikers de mogelijkheid om direct vanuit de software via Peppol te e-factureren. Met de oplossing van tradeinterop maakt SnelStart e-factureren daadwerkelijk eenvoudig voor ondernemers.
 
Een groeiend aantal organisaties vraagt (of verplicht) haar leveranciers facturen aan te leveren via het beveiligde netwerk van Peppol. Ondernemers willen dit vaak wel, maar zien op tegen een implementatieproject. SnelStart neemt deze zorg bij ondernemers weg door e-factureren via Peppol in de software te integreren. Voor de integratie heeft SnelStart gekozen voor de Peppol ‘Access Point as a Service’ (APaaS) oplossing van tradeinterop. Deze oplossing biedt SnelStart de mogelijkheid om haar klanten gebruiksvriendelijk te laten e-factureren.

Gebruiksvriendelijk e-factureren

Gebruikers van SnelStart kunnen straks direct vanuit de software e-facturen verzenden en ontvangen via het Peppol netwerk. Extra handelingen en accounts bij externe partijen zijn dan niet meer nodig. ”Gebruiksvriendelijkheid is een zeer belangrijk aspect van onze software”, aldus Frits Ploeg, directeur van SnelStart. “Wij willen elektronisch factureren zo eenvoudig mogelijk maken voor onze gebruikers en daarom hebben wij gekozen voor de implementatie van de oplossing van tradeinterop. De koppeling sluit naadloos aan op onze software, wat zorgt voor een optimale gebruikservaring”.

Peppol Access Point as a Service van tradeinterop

SnelStart maakt gebruik van het Peppol ‘Access Point as a Service’ platform van tradeinterop. “Met dit platform is het mogelijk om gebruikers drempelloos te laten e-factureren”, aldus Henk van Koeverden, directeur van tradeinterop. “Wij implementeren en beheren het Peppol Access Point voor softwareleveranciers en zorgen ervoor dat het altijd voldoet aan de meest actuele specificaties. Op die manier kunnen zij zich focussen op hun core business.”

Gerelateerde berichten