Laat u uw gebruikers al drempelloos e-factureren?

Alle softwareleveranciers weten het; iedereen gaat e-factureren. Steeds meer bedrijven gaan e-factureren om efficiënter te kunnen werken. Ze verwachten van hun leveranciers dat zij facturen elektronisch verzenden en van hun klanten dat zij ze kunnen ontvangen.

Voor veel zzp’ers en mkb’ers die financiële software gebruiken, is dat nog niet zo eenvoudig. Bijna alle software ondersteunt het aanleveren van e-facturen via e-mail, maar grote bedrijven accepteren dat niet. Deze organisaties eisen dat leveranciers hun facturen aanleveren via het beveiligde netwerk van Peppol.

In de meeste financiële software is e-factureren via Peppol niet standaard. Gebruikers moeten zich aansluiten op het platform van een externe diensterlener, koppelingsconfiguraties doorlopen of externe modules aanschaffen.

Drempelloos e-factureren maakt het versturen en ontvangen van een factuur mogelijk met één druk op de knop. Ongeacht of de ontvanger van de factuur een kleine ondernemer is of een grote corporate.

In ons nieuwste whitepaper leest u hoe u, als ERP- of financiële softwareleverancier, uw gebruikers drempelloos kunt laten e-factureren via Peppol.

Gerelateerde berichten