Tradeinterop ISO 27001 gecertificeerd

Sinds 31 maart is tradeinterop officieel ISO 27001:2017 gecertificeerd. Een mooie stap, waarmee we officieel aantonen dat wij voldoen aan alle eisen rondom informatiebeveiliging.

Tradeinterop beschikte tot dusver over een ISAE 3402 type II verklaring voor haar beheersprocessen. Omdat het ISAE 3402 control framework lastiger getoetst kan worden aan een generieke norm, hebben wij ervoor gekozen om onze beheersmaatregelen rondom informatiebeveiliging te structureren op basis van ISO 27001. Daartoe is in de afgelopen periode een Information Security Management System (ISMS) opgezet wat na een succesvolle audit heeft geleid tot de ISO certificering.

Veiligheid van uw data

Met deze ISO certificering tonen we aan dat onze bedrijfsprocessen en informatiebeveiliging op orde zijn en dat onze werkwijze gericht is op continue beheersing en verbetering van de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van (klant)informatie.

tradeinterop_ISO_27001_certified

Onze ISO certificering is drie jaar geldig. In deze periode vinden tussentijdse audits plaats door de geaccrediteerde organisatie Brand Compliance. Wilt u meer inhoudelijke informatie over onze ISO certificering? Neem dan gerust contact met ons op.

Gerelateerde berichten