Whitepaper ‘Succesvol e-factureren’

E-factureren staat bij steeds meer organisaties op de agenda. Velen van hen bevinden zich in de oriënterende fase. Dit whitepaper helpt vooral organisaties die graag willen gaan e-factureren, maar nog niet exact weten hoe ze dit het beste kunnen aanpakken.

E-factureren; hoe pakt u dat aan?

Over de vele voordelen die e-factureren biedt, is al veel gezegd en geschreven. Waarschijnlijk heeft dit u er ook van overtuigt om te starten met e-factureren. De wens is daar, maar hoe kunt u e-factureren op een manier die past bij uw organisatie, bij uw softwarelandschap en bij de toekomstplannen van uw organisatie? In dit whitepaper krijgt u antwoord op deze vragen.

whitepaper succesvol e-factureren

E-factureren doe je samen

Wanneer uw e-facturatieproces is geïmplementeerd, is het belangrijk om werk te maken van het aansluiten van leveranciers. U hebt tenslotte elektronische facturen nodig in plaats van de papieren facturen of PDF’s die u per e-mail ontvangt. In dit whitepaper leggen wij uit welke mogelijkheden er zijn om uw leveranciers te helpen met het omarmen van e-facturatie en daarmee e-factureren succesvol te maken voor uw organisatie.

Klik hier om het whitepaper te downloaden.

Gerelateerde berichten