Tradeinterop als Gold partner aanwezig op Factuurcongres

Woensdag 18 april is het zover. Dan vindt het jaarlijkse Factuurcongres plaats. Dit is het grootste evenement over e-factureren en betaaloplossingen in de Benelux. Tradeinterop is hier uiteraard ook aanwezig. Als Gold partner verzorgen wij twee kennissessies, waarvoor we u van harte uitnodigen.

Factuurcongres kennissessie – Onboarding

Of e-factureren succesvol is binnen een organisatie, valt of staat met de onboarding. Hoe zorgt u ervoor dat uw leveranciers u elektronische facturen gaan aanleveren, want dat gebeurt niet vanzelf. Hoe bepaalt u welke onboarding strategie bij uw organisatie past? Hoe behoudt u de goede relatie met uw leveranciers en wat kunt u doen om uw leveranciers te helpen? Wij helpen organisaties bij het onboarden van hun leveranciers en in deze sessie delen wij graag onze ervaringen met u.

Factuurcongres kennissessie – van OCR naar drempelloos e-factureren

Op het gebied van e-facturatie volgen de ontwikkelingen elkaar in rap tempo op. Wat zijn de belangrijkste drivers en hoe gaat de toekomst van e-factureren er uitzien? Wat is de rol van Peppol en hoe verhoudt die zich tot e-mail en OCR? Naast het beantwoorden van deze vragen, wordt toegelicht waarom het aansluiten van uw organisatie op Peppol waardevol is en welke mogelijkheden er zijn om dit te realiseren.

Netwerkplein

Op het netwerkplein vindt u onze stand. Wij ontmoeten u daar graag!
 
Aanmelden voor het Factuurcongres kan via deze link.

Factuurcongres 2018

Gerelateerde berichten