Wat e-facturatie kan betekenen voor uw organisatie?

Quickscan e-facturatie

Inzicht in uw facturatieproces

Ontdek met onze gratis quickscan in 30 minuten wat e-factureren (zowel verzenden als ontvangen) kan betekenen voor uw organisatie.

Ontvangt of verzendt u meer dan 250 facturen per maand? Maak dan vrijblijvend een afspraak om uw persoonlijke quickscan op te stellen. Onze e-facturatie quickscan is tot stand gekomen door een geavanceerd rekenmodel te combineren met marktdata. Zo krijgt u met minimale inspanning, maximaal inzicht in uw facturatieproces en potentiële besparingen.

Quickscan voor het verzenden en ontvangen van e-facturen

Uw input

Het invullen van de tradeinterop quickscan is eenvoudig: u hoeft niet vooraf uw hele organisatie door te lichten. Vijf gegevens zijn genoeg om een inschatting te maken van uw kosten en opbrengsten.

parameters van de scan

Inzicht in uw kosten

Krijg inzicht in welke kostencomponenten u nu heeft voor de verwerking van facturen en hoe de verdeling tussen deze componenten is.

inzicht kosten huidige proces

Wat zijn uw besparingen

Bereken welke besparingen u in drie jaar kunt realiseren door te gaan e-factureren en ontdek hoe u deze besparingen kunt realiseren.

staafdiagram besparingen quickscan e-facturatie

En de besparingen van uw klant​

Krijg inzicht in hoeveel kosten u bespaart voor uzelf en voor uw klant wanneer u e-facturen gaat verzenden.

besparingen met e-facturatie

Hoe krijgt u leveranciers mee?

Wij geven u inzicht in de uitdagingen die u heeft bij het meekrijgen van uw leveranciers: welke typen leveranciers heeft u en hoe kunt u die het beste laten overstappen op e-facturatie? Klik hier voor meer informatie over tradeinvite.

adoptie

Hoe ziet uw software landschap eruit?

Met de quickscan krijgt u inzicht in uw huidige software- en proceslandschap en waar de mogelijke aandachtspunten liggen bij digitalisering van uw financiële proces.

huidige situatie quickscan e-facturatie

Wilt u een gratis e-facturatie quickscan aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

=