Tradeinterop overgenomen door softwarebedrijf uit Ede

4CEE en tradeinterop kondigen aan dat alle activiteiten van tradeinterop ondergebracht worden bij 4CEE. Tradeinterop is actief op het gebied van e-facturatie en e-procurement, een domein waar 4CEE in wil groeien. De overname behelst niet alleen de activiteiten, ook de kennis en expertise blijven behouden.

Door de toenemende complexiteit, internationalisering en druk vanuit wet- en regelgeving worden e-facturatie en e-procurement steeds belangrijker voor organisaties. Voor 4CEE de reden om het bestaande portfolio uit te breiden en met de overname van tradeinterop een grotere aanwezigheid te creëren in deze groeiende markt.

“Door aan te sluiten bij 4CEE kunnen wij onze klanten blijvend en nog beter voorzien van innovatieve producten en diensten. Het versterkt de basis voor solide groei in de ‘interconnected’ toekomst van administratieve processen.” Henk van Koeverden, CEO tradeinterop

Niet alleen de activiteiten maar ook de mensen

Tradeinterop, tot voor kort opererend vanuit De Meern, is inmiddels in zijn geheel verhuisd naar Ede. De innovatieve speler op het gebied van e-facturatie en e-procurement neemt – met de mensen – ook de kennis en expertise mee van de geboden oplossingen. Een belangrijke voorwaarde voor de continuïteit richting klanten van tradeinterop.

“De vraag naar e-facturatie en e-procurement groeit, mede door druk vanuit overheden wereldwijd. De acquisitie van tradeinterop voegt aanzienlijke waarde toe aan ons portfolio en verstevigt onze positie in de markt. Door onze krachten te bundelen kunnen we onze centrale rol versterken met focus op het verbeteren van de digitale communicatie tussen ondernemingen.” – Erik van Doorn, CEO 4CEE

Met tradeinterop haalt 4CEE een strategische aanvulling in huis voor zowel het productportfolio als het klantportfolio. Met meer dan 135 klanten in Nederland en België, waaronder Exact, citizenM, Bidfood, Moneybird, SnelStart, WeFact en Staatsbosbeheer heeft tradeinterop een solide reputatie opgebouwd als betrouwbare partner in de digitale transformatie van financiële processen.

Tradeinterop overgenomen door 4CEE

Over 4CEE

4CEE is softwareontwikkelaar van financieel administratieve oplossingen met ruim 1900 klanten in binnen- en buitenland, waaronder Boskalis, Kwik-Fit, C. Steinweg Group, ROC Midden Nederland en Prénatal. 4CEE bouwt aan een ecosysteem met best of breed oplossingen door zelf ontwikkelde software te combineren met topproducten van partners. Tot de 4CEE groep behoren ICreative, Easy Systems, Coforce, Diesis en Stiply.

Gerelateerde berichten