Tradeinterop portal: eenvoudig portaal voor e-facturen aan overheid en anderen

Herkent u dit: aan het einde van de maand wilt u uw klanten factureren. Voorheen kon u gewoon facturen versturen. Maar steeds meer van uw klanten willen facturen digitaal ontvangen. In hun eigen portaal of platform, conform hun eigen wensen. En vaak hebben uw klanten verschillende portalen waarin u moet inloggen en uw factuur moet aanmaken. En voor u het weet is zoiets simpels als facturatie een complexe, tijdrovende en foutgevoelige klus geworden.

E-factureren weer eenvoudig gemaakt

Het zou mooi zijn wanneer u kunt e-factureren met het gemak van email maar dan zonder de bezwaren die traditioneel hieraan kleven zoals beperkte veiligheid en betrouwbaarheid. Voor tradeinterop is dat de reden om ‘tradeinterop portal’ te ontwikkelen: een portaal waarmee zzp-ers en mkb-ers eenvoudig facturen kunnen sturen aan haar klanten. Omdat tradeinterop portal is aangesloten op simplerinvoicing is tradeinterop in staat e-facturen op een veilige en betrouwbare manier af te leveren aan een groeiend aantal software pakketten (zie get.simplerinvoicing.org), waaronder aan de overheid.

Hoe werkt het?

Eenvoudig factureren aan e overheid werkt als volgt:

  1. Je maakt een account aan op portal.tradeinterop.com
  2. Je kiest een pakket afhankelijk van de gewenste functionaliteit (zie www.tradeinterop.com/vergelijk)
  3. Je kunt beginnen met e-factureren op een van de volgende manieren:
  • vanuit het portaal, of
  • als je software e-facturen kan mailen in UBL, stuur je vanuit je software een email aan het toegekende email adres

Vervolgstappen

Het ‘tradeinterop portal’ is het instapportaal op het tradeinterop platform. Dit is een platform voor de veilige uitwisseling van facturen, orders en pakbonnen, met ondersteuning voor verschillende formaten en kanalen waaronder simplerinvoicing en peppol. We voegen continu nieuwe functionaliteiten toe aan het portaal om e-factureren nog simpeler te maken.

Account maken? ga naar portal.tradeinterop.com en begin vandaag nog met e-factureren.

#efacturatie #portal #simplerinvoicing #peppol

Gerelateerde berichten